Firmaaftaler

Glade medarbejdere, er effektive medarbejdere!!

Smerter i kroppen går ud over produktiviteten og arbejdsglæden, så hvorfor ikke forkæle dine medarbejdere med et tilbud om god og dybdegående kropsmassage? For derved at opnå lavere sygefravær, mindre stress, større arbejdsglæde, tilfredshed og trivsel blandt medarbejderne?

Lindas Sportsklinik tilbyder en professionel ordning med firmamassage, der netop har fokus på dine medarbejderes velvære, nedbringelse af sygefravær og forebyggelse af skader i forbindelse med det daglige arbejde. En firmaaftale er et sundhedstiltag, der giver gladere og sundere medarbejdere.

Hvis I ønsker tilbyder jeg også fysisk træning. Jeg underviser i bootcamp med fokus på både styrke, balance, koordination og kondition/puls.

Hvordan foregår det?

Der er mulighed for flere former for ordning.  En, som etableres i jeres virksomhed eller en ordning som etableres i Lindas Sportsklinik. Hvilken form og tidsinterval finder vi ud af sammen, så det kommer til at passe bedst til jeres behov og ønske.

Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af, hvad der passer jer bedst.

Massagen udføres af undertegnet, som er eksamineret sportsmassør & sportsterapeut.

Hvis I er interesseret i en firmaaftale, vil det glæde mig at høre fra jer, så vi sammen kan finde den løsning, der passer jeres virksomhed og arbejdsplads.