Kostvejleder

Første samtale

Her vil vi bl.a. komme ind på dine mål for vægttabet, motivation, dine arbejds- og familiemæssige forhold, dine fritidsinteresser, styrker og svagheder m.m. – alt hvad der kan give mig en forståelse for dig og din situation, så jeg på den bedst mulig måde, kan hjælpe dig godt og trygt i gang med dit vægttab.  Samtalen afholdes som udgangspunkt hos mig, men jeg kommer også gerne hjem til dig eller vi kan gå en tur – det bestemmer du.

Jeg udregner dit basale stofskifte og energibehov, og hvis du ønsker det, vil du blive målt og vejet.

Kostplan

Jeg sammensætter gerne en måltidsfordeling til dig med angivet kalorie indtag pr. måltid, samt en kostplan, som indeholder de optimale mænger næringsstoffer du skal have i forbindelse med et vægttab. Kostplanen er et eksempel for en enkelt dag eller en uge, med tilhørende forslag til variation til de enkelte måltider.

Det kan også være, det er nok for dig, hvis du får et anbefalet kalorieindtag pr. dag, og så tager vi den bare derfra. Det koster ikke ekstra.

Opfølgende samtaler

Alt efter behov tilbyder jeg opfølgende samtaler under hele vægttabsforløbet. Disse samtaler vil ca. vare 20 min. og her taler vi om hvordan det går; det svære, fælderne eller dine sejre m.m., og hvis du ønsker det, bliver du målt og vejet igen.

Priser

Første samtale, ca. 75 min. : 750 kr.
Kostplan : 350 kr.
Opfølgende samtaler, ca. 20 min., pr. gang : 200 kr.

Jeg vejleder også gerne par, mail eller ring for pris.

Klippekort til opfølgende samtaler
  normalpris rabat ny pris pris pr. klip v/køb af klippekort
5 klip 1000 kr 15% 850 kr. 170 kr.
10 klip 2000 kr. 20% 1600 kr. 160 kr.
15 klip 3000 kr. 25% 2250 kr. 150 kr.